Wie zijn we

Yomi & Loutje werd opgericht door Mirjana & Philippe, mama en papa van Naomi en Anna-Lou (ofte Yomi & Loutje).

Ikzelf, Mirjana, ben van opleiding verpleegkundige en daarnaast voortdurend bezig met het uitdiepen van mijn interesses.
Nog voor we ons eerste wondertje verwachtten gingen we naar een info over thuisbevallen. Vanaf dan was het duidelijk dat het niet eenvoudig zou zijn om informatie te vinden waarmee je als koppel aan de slag kan om bewuste keuzes te maken rond geboorte, ouderschap,.. Dus gingen we zelf op zoek. In boeken, bij jonge ouders, op het internet… en deden we ervaring op.

Naomi werd thuis geboren en het was zalig! Een prachtige herinnering om nooit meer te vergeten. Daarna wist ik zeker dat ik vrouwen wil gaan inspireren en aanmoedigen om op eigen kracht te bevallen, keuzes te maken en bewust te zijn in het ouderschap. Ik schreef mij in voor de opleiding vroedkunde en bleef gepassioneerd uitdiepen in verschillende vormen van yoga. Iets meer dan 2 jaar later werd ook Anna-Lou thuis geboren en voelde ons gezin compleet..

De evenwicht naar een ecologisch, duurzaam, haalbaar, bewuste opvoeding werd en blijft een hele zoektocht en ook hierin wil ik graag mijn ervaring delen. Met kleine stapjes groeide er iets wat nu een hele mooie winkel is geworden vol handige, ecologische, originele én duurzame artikelen! Als belangrijk deel bieden we ook ecologische geboortelijsten aan!

In de praktijk van Yomi & Loutje geef ik zwangerschapsyoga en yoga voor mama en baby, sta ik ouders bij in het ergonomisch dragen van hun kindje en geef ik massage voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. En dit alles met heel veel liefde voor het ouderschap!